İZMİR'Lİ KIZLA EVLENEBİLMEK


Doğulu bir arkadaş. Daha doğrusu arkadaşımın arkadaşı. Çok iyi eğitim almış, işinde çok başarılı, efendi, saygılı bir arkadaş. Bu kadar şeyi başarmış arkadaş evlenmeyi başaramamış. İzmir’de oturuyor ve tek hayali iyi bir İzmir kızıyla evlenmekmiş.



Tanıdığım bir kız var. O da çok iyi eğitimli, işinde çok başarılı, çok güzel, masterli, mini etekli tam bir İzmir kızı.



Başka yaşamlara dokunmayı seviyorum ya. Hemen durumdan vazife çıkardım. Arkadaşımla birlikte buluşturduk. Sonra da çiftimiz yemeğe çıktılar.



Bütün hayali bir İzmir kızıyla evlenmek olan doğulu arkadaşımız, deniz kenarında, şarap ve balıkla, keman eşliğinde romantik bir yemek yemeyi hayal eden kızı dürümcüye götürüyor. Lezzeti ve servisini daha önceden bildiği bir mekan olduğu için, geceyi riske etmemek adına.



Tabi ki sonuç tam bir hüsran. Nitekim kız isyan etti:



-Abi, ben dürümcüye götürülecek bir kız mıyım?

4 yorum:

Adsız dedi ki...

Cok aptalca, arkadasiniz cok Film seyretmis, önemli olan karsisindaki Insanmiymis degilmiymis onu anlamasi gerekmis. Bence Insan gibi biriyle Dürümcüye gitmeyi, hayvan gib biriyle Paris e ucup özel bi aksam yemegine tercih ederim.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Erkan bey,merakla okudum yazınızı ancak Tv'lerde gördüğünüz mini etekli İzmir'li mankenlerle ben genellemeye alınmak istemiyorum.

İzmirli kızları anlatırken,sıcakkanlı deyin,özgürlükçü,muhabbetli diye niteleyin.Ne ben ne de çevremdeki insanlar mini eteği bugüne kadar tercih etmedik.Giyeni de yadırgamadık.

Mini etek kişisel tercih meselesidir.İzmirde elbette giyilebilir,çünkü orada kimse sizi rahatsız etmez,garip garip bakmaz özgürlükler şehridir ancak şehri anlatırken "mini etekli, tam bir İzmir kızı"lafına ben biraz alındım doğrusu.
Sağlıcakla kalın...

R.Erkan SEZGİN dedi ki...

Ben öncelikle olayın gerçek kahramanı mini etekli olduğu için özellikle belirttim.

İkinci olarak da erkek düşünemedi belki görebilir diye yazdım. Yoksa şart değil mini etek tabi ki..

Sağlıklı, mutlu günler dilerim...

ness dedi ki...

Özgürlükler , sıcakkanlılık ve hoşgörülülüğün şehri İzmir...Mini etekli İzmirli kızımız, hoşgörüyü yanına almayı unutmuş,,,ADSIZ 'ın dediği gibi insanlığına bir baksaymış. :(