SEVGİNİN BU KADARI DA FAZLA DEĞİL Mİ?

Yıllar sonra buluştuğum okuldan kız arkadaşımın yanında bir kız daha vardı. Çocukluk arkadaşıymış. Bir süre sonra oturduğumuz lokantanın  bir köşesine bağlı sevimli bir köpek dikkatimizi çekti. Arkadaşımla kız arkadaşı derhal köpeğin yanına gittiler. Arkadaşım eliyle okşarken arkadaşı köpeği kucağına aldı.Karşılıklı sevgi gösterileri giderek arttı ve sonunda köpek kadını alnından boynuna dek yaladı. Hatta bir ara yanlış görmediysem dudak teması bile sağlandı.

Uzun süren sevgi gösterisinden sonra kadın, yüzünde bol miktardaki köpek salyasıyla masamıza döndü. Oturduğumuz sürece ne yüzünü yıkadı ne de elini. Bir yandan da köpeğin bağlı bulunduğu yerden ve de kadının masamızdan birbirlerine uzaktan sevgi gösterileri devam etti.


Hayvan sevgisini anlarım, sevgiyi de anlarım. Herkesin sevgisini gösterme biçimin farklı olduğunu da biliyorum ancak birden aklıma o kadınla yakın temasa girecek koca veya erkek arkadaşı düşününce içim cız etti. Baştan aşağıya köpek salyası ile belenmiş bir kadın. Allah korusun!

Hiç yorum yok: