AŞK GECE ARABA SÜRMEKTİR!

Yeni bir aşk, gece araba kullanmak gibidir. Bir yerden bir yere gitmeye niyetlisin veya önüne çıkan yollardan birine saptın diyelim:

1-Artık geriye bakma, ileriye bak: Gece araba kullanmak tehlikelidir. Farın verdiği ışığa bakarak dikkatini önüne ver, geriye bakma. Baksan da göreceğin karanlıktır.

2-Tamamen gittiğin yola odaklan: Gündüz yolculuğu gibi etrafına bakarak gideceğin yer hakkında fikir edinmeye çalışma. Etrafında gördüğün sadece karanlıktır ve bu sana bir fikir vermez.

3-Sakın yolda fikir değiştirip yoldan saparak diğer yola geçmeye çalışma. Yolunu kaybedersin.

4-Arkandan gelen araba yol istiyorsa, ver geçsin. Senden önce gitmesini istemiyorsan, ondan hızlı git. Yok, arkandan gelen araba uzunları yakmış görüşünü engellemeye çalışıyor veya yolundan çevirmeye çalışıyorsa, aldırma. Görüşün azalsa da, gözlerin rahatsız olsa da yoluna devam et. Sakın arabayı sağa çekip ona haddini bildirmeye kalkma. Sen yolunu çizmişsin artık. Kimsenin seni yolundan çevirmesine izin verme.

5-Sakın U dönüşü yapmaya kalkma, çok tehlikelidir kaza yaparsın.

6-Ola ki, birden karşına yol kenarındaki gölün üzerine vurmuş ay ışığı çıkabilir. Sakın onun cazibesine kapılıp seyre dalma. Yoksa arabayı uçuruma yuvarlarsın.


7-Gideceğin yer nasıl, aradığını bulabilecek misin? Bunları düşünme. Zira varmadan bilemezsin!

Hiç yorum yok: