KILIÇDAROĞLU ASİST YAPIYOR ERDOĞAN GOL ATIYOR!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tandoğan Mitinginde ne söylediğini bilmiyoruz ancak ne söylememesi gerektiğini biliyoruz. Kılıçdaroğlu’nun başbakan hakkında söylediği “Dolmabahçe’de oturmuş Kadıköy Vapurundan gelen kadınları dikizliyor” şeklindeki sözleri bu akşam bütün haber bültenlerinde yer aldı.

Bütün politikasını mağduriyet üzerine kurmuş bir partinin genel başkanını, ülkenin başbakanını kahvede konuşur gibi bir üslupla eleştirmek hangi ileri görüşlülüğün eseri acaba?

İktidarın kadınlarla ilgili, türbanla ilgili veya vatandaşın yaşam şekline karışan politikaları tabi ki eleştirilebilir. Fakat seçilen kelimeler ve üslup yeni mağduriyetler yaratacak şekilde.

Haklı olduğu yerde haksız çıkmak buna denir. Dikkat ediyorum, gündeme gelen “andımız”, “4+4+4” ve “türban” gibi konularda bunlara karşı çıkanlar derdini tam olarak anlatamıyor. Bunda yandaş medyanın etkisi olduğu iddia edilebilir ancak karşı çıkanların seçtiği kelimeler ve üslubun bunda etkisi yok mu?

Yok mu kelime dağarcığınızda fikirlerinizi bize anlatacak, beynimize yerleştirecek, derdinizi bize anlatacak kelimeleriniz ve bizi rahatsız etmeyecek bir üslubunuz?

Önümüzdeki seçimde AKP ne yapar?  Tamamen Kılıçdaroğlu’nun performansına bağlı.


Hiç yorum yok: