GÜLE GÜLE SÜMBÜL AĞA!

Muhteşem Yüzyıl Dizisinde, son bölümde, Sümbül Ağa yaptığı hatanın bedeli olarak Hürrem Sultan tarafından azad edilerek saraydan gönderildi.

Sümbül Ağa, dizide bir daha görünür mü bilmiyorum. Ancak ben bu vesileyle dizide oynayan oyuncular arasında bana göre en başarılısı olduğunu düşündüğüm Selim Bayraktar için bir şey söylemek istiyorum.

Dizide Sümbül Ağayı canlandıran Selim Bayraktar, bugüne kadar olduğunu duyduğumuz ancak zihnimizde ete kemiğe büründüremediğimiz “harem ağası” tipini zihnimize kazıdı. Senaryo dışında bugüne kadar görmediğimiz hareket ve mimikleri role katarak zihnimize yerleştirdi.

Eminim bundan sonra “harem ağası” denildiğinde aklımıza Selim Bayraktar gelecek. Dizide bugüne kadar gösterdiği performansla o bunu hak etti. Bu onun oyunculuk serüveni açısından iyi mi, oynadığı başka rollerde zihnimizde hep bu karakteri mi hatırlayacağız bilmiyorum. Ancak hep iyi ve gülümseyerek hatırlayacağımız bir gerçek.

Evet, Sümbül Ağa diziden ayrıldı. Ona ve dizide onu canlandıran Selim Bayraktar’a bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum.


Güle güle Sümbül Ağa! 

Hiç yorum yok: