KAMYONCU KÖPRÜYÜ SALLADI!

Kendilerine istedikleri yerde döküm olanağı verilmeyen yüzlerce hafriyat kamyonu, önce TEM’i tıkadı ardından da hep birlikte köprüden karşıya geçti. Kamyonların ağırlığına dayanamayan köprü de sallandı.

Uzmanların ve yetkililerin yaptığı açıklamalara göre, kamyonların bu toplu geçişi sırasında deprem ve fırtına gibi olağanüstü bir olay gerçekleşse köprü çökebilirmiş. Ayrıca köprünün bir tarafına bu kadar yük binmesi de ciddi bir risk yaratmış. Görüntüler de olayın vahametini açıkta gösteriyordu zaten.

Peki, o sırada polis ne yapıyordu? İki kadının açtığı pankartı başbakan görmesin diye önlerine barikat kurmakla meşguldü herhalde.

Fakat bunun sorumlusu, ne kamyonculara uygun hafriyat dökme yeri göstermeyen yetkililer ne de onların toplu halde köprüden geçmelerine engel olmayan polistir.

Bu işin gerçek sorumlusu bana göre medyadır: sen sürekli olarak “ cimbom Telekom Arena’yı salladı”, “Hadise verdiği konserle Adana’yı salladı” diye manşet atarsan kamyoncu da “öyle olmaz böyle olur” diye köprüyü sallar.


Hem de mecaz değil, gerçek anlamda!

Hiç yorum yok: