ÜLKEYİ BÖLELİM GİTSİN!

Siyaset bir türlü bel üzerine çıkamadı. Önce yurtlar ayrıldı sonra bir evde kızlı erkekli durulması sakıncalı bulundu şimdi de aynı okulda okumalarının sakıncalı olduğu anlaşıldı. En kısa zamanda düzeltilecek inşallah.

Anladığım kadarıyla, yönetenlerimiz için kız ve erkekler sadece çocuk yapmak için ömürleri boyunca dört defa bir araya gelecekler. Bunun dışında okulda, evde ve yurtta bir arada olunması sakıncalı.

Bu çerçevede düşünüldüğüne, bu problemin kesin çözümü ülkenin ikiye bölünmesi; bir tarafa erkekler, diğerine kadınlar.

Bir başka konu “andımız” meselesi. Ülke, okumak isteyenler ve istemeyenler olarak bölünmüş durumda. Onun da çözümü, isteyenler bir tarafa istemeyenler öbür tarafa.

Diğer konumuz başörtüsü; başını örtmek isteyenler ve istemeyenler. Onları da ayıralım. Bir tarafa birini değer tarafa da ötekileri yerleştirelim.

Aynı şeyleri tartışıp durmaktansa her anlaşmazlık konusu için ülkeyi bölelim. Herkesi istediği tarafa koyalım. Ki kavga çıkmasın, ülke aynı konuları tartışarak yerinde saymasın.


Sonuçta fotoğraftaki gibi bölünmüş bir ülkemiz olsun ve başkaları tarafından yenmesi de kolay olsun. Bu sayede ülkemizi yemek isteyenler bizi yutmakta zorlanmasınlar. 

Hiç yorum yok: