RUS KADINLARININ KALBİNE GİDEN YOL KÜTÜPHANEDEN GEÇİYOR!


Sabah sabah “atalarının izindeki her Türk erkeği” gibi Milliyet.Com.Tr’deki “Rus kadınların kalbine giden yol belli oldu” başlıklı haberi tıkladım. Öncelikle haberin veriliş şekli her Türk erkeği gibi beni de ziyadesiyle memnun etti. Zira haber, “fotoğrafta ağır, yazıda hafif” bir haberdi.

 

Çok güzel bir kadın fotoğrafı ve yanında bir cümlecik kısa bir yazı. Resme bakıp yazıyı okuyunca çok daha mutlu oldum. Hani pazarda sizi çok cezbeden bir şeyi çok ucuz fiyata görürsünüz ya, aynen öyle.

 

Detay vermeyeyim ancak haberden anladığım kadarıyla Rus kadınları:

 

-Öyle iyi aile babası, tasarruflu adam istemiyorlar.(Evdeki çoluk çocuğu ihmal ettik diye vicdanınız sızlamasın)

 

-Maddi durumunuzun iyi olması da gerekmiyormuş.(Param yok diye hemen umudunuzu kesmeyin)

 

-Yakışıklılık, sorumluluk ve çalışkanlık da orta karar aranan özelliklerden.(İlave bir çaba harcamanıza gerek yok, sizdeki yeterli olur sanırım)

 

-Mertlik ve dürüstlük zaten sizde olan özelliklerden. (Büyüklerin Mertlik ve dürüstlük konusundaki nasihatleri nihayet işe yarayacak)

 

-Rus Kadınlarının ezici bir çoğunlukla bir erkekte aradıkları en önemli üç özellik ise sırasıyla, entelektüellik, temiz kalplilik ve güven.( Siz zaten temiz kalpli ve güvenilir birisiniz. Entellektüelliği de dert etmeyin, ona anlamadığı bir dilde (muhtemelen Türkçe) uzun uzun konuşun. Çok şey bildiğinizi fakat onun bunu anlamadığını hissettirin. Zaten dediğiniz anlaşıldıktan sonra entelektüel olmanın ne anlamı var?)


Ey atasının izindeki Türk Erkeği, ilk iş milliyet.com.tr’deki foto galeriyi bir de kendi gözünle gör, kendine güven ve sonra da ver elini Antalya.
Gazan mübarek olsun!

1 yorum:

assular dedi ki...

gidenleri iyi yolculuk dilemek geliyor. şansları acık olsun.