AHMET ÇAKAR TARİHİN ARKA ODASINA!

Sayın Murat Bardakçı, 

Tarihe meraklıyım, elimden geldiğince de okumaya-öğrenmeye çalışıyorum. Fakat dil bilmediğimden ve eve ekmek zorunluluğu nedeniyle arşive girip birinci elden öğrenme olanağım yok.

Ayrıca okuduklarım hakkında konunun uzmanlarının da görüşünü merak ediyorum. Bu nedenle de tarihi film, dizi ve programları izliyorum. Yoksa televizyondan tarih öğrenmeye çalışmıyorum.

Bir başka kanaldaki “Abdulhamit Güzellemesinden” sıkılınca da sizin programınızı izliyorum. Daha doğrusu izlemeye çalışıyorum sinirlerim elverdiğince.

Zat-ı âlinizin üslup ve tarzınızdan son derece rahatsızım.

1-Programda üç kişisiniz. Dolayısıyla Nurhan ve Erhan Hocaların söyleyeceklerini merak eden izleyiciler de var. O nedenle “beğenmiyorsan izleme kardeşim”  lafını onlardan da duymak isteriz.

2-Kimsenin avukatı değilim ancak “Erhan başka şeyle ilgilenme” gibi bir üslup beni rahatsız ediyor. Umarım hocamızı da rahatsız ediyordur.

3-Nurhan Hocayı çekmek istediğiniz üslup tamamen “ekranda kavga çıkararak rating toplama” amacına yöneliktir. Ancak kavga seyretmek isteyenlerin sizin programızı tercih ettiklerini sanmam.

Sonuç olarak, güzel bir düşünce olarak ortaya çıkmış olan programınız, sayenizde izlenemez hale gelmiştir. Bence bir karar vermeniz gerekmektedir. Ya programın kadrosuna Ahmet Çakar’ı da dahil ederek istenen kıvamda kavga çıkaracaksınız ya da Erhan ve Nurhan Hocaların üslubuna uyacak ve bizim gibi ekranda kavga istemeyen tarih meraklılarının sevdiği bir program yapacaksınız.

Tercih sizin.


Saygılarımla…

Hiç yorum yok: