CEM YILMAZ BU SEFER GÜLDÜRMEDİ!

Aziz Nesin, böyle durumlar için “ben gemide keman çalıyorum fakat gemi su almaya başlayınca, keman çalmayı bırakıp suyu boşaltmaya yardımcı olmak zorunda kalıyorum” diyordu.

Dün de 32 gencimizin katledilmesinden sonra bütün internet sitelerinde olayla ilgili haberlerin hemen altında Cem Yılmaz’ın şu açıklaması yer aldı:

-İnsan olan yapmaz diye bildiğimiz her şey, bizi yalancı çıkarıyor. Yazık oldu. Teröre 
lanet olsun.

Cem Yılmaz bir skecinde, genelde komedyen cenazeleri için atılan “bu sefer güldürmedi” manşetlerini eleştirmiş ve “adam ölmüş, niye güldürsün, bitmedi mi mesai” diye tepki göstermişti.

Bu sefer kendisi ölmeden böyle bir manşete konu oldu maalesef.

Bir ülke düşünün ki, komedyeni güldüremiyor, şarkıcısı konserini iptal ediyor. Çünkü bu ülkede sürekli gençler ölüyor hem de hunharca ölüyor.

Komedyeni güldürmeyi bırakıyor, şarkıcısı da şarkı söylemeyi ve hep birlikte yas tutuyor. Suudi Arabistan Kralı için yas tutan devlet ise kendi vatandaşlarının ölümü hakkında sadece konuşuyor.


Kimse bana “dünya konjonktürü böyle, etrafımız ateş çemberi” demesin. Bu ülke 6 milyon insanın öldüğü İkinci Dünya Savaşını tek vatandaşının burnu kanamadan atlatan yöneticiler de gördü.

Hiç yorum yok: