FEMEN RUS TANKLARINI DURDURABİLECEK Mİ?

Günlerdir kafasına kovayla buzlu su dökenleri izliyoruz. Bir hastalığa dikkat çekmek istiyorlarmış ama inanın ne hastalığı olduğu bile aklımda değil. Varsa yoksa başından aşağı buzlu su dökenler, meydan okuyanlar vs.

Çağımız teknoloji çağı, görsellik çağı, kabul. İyi görsel malzemeler de ilgi çeker o da kabul. Ancak sadece reklamlarda işe yarayacak bir şeyle ciddi sorunları çözmeye veya dile getirmeye çalışmak neyin nesi?

Ya da sırf eğlenmek için yaptığı bir şey ile kendini kahraman statüsüne sokma çabası, alet ettiği sorundan muzdarip olanlara ayıp değil mi?

Nitekim geçenlerde hasta yakınları isyan etmiş işi sulandırdınız diye.

Bugün de Ukrayna Savunma Bakanının “Rusya büyük bir savaş başlattı” haberini okuyunca aklıma Ukraynalı Femen gurubu geldi. Hani her fırsatta göğüslerini açarak yazdıkları protesto yazılarını gösteren kadın gurubu.

Yaptıkları eylemler bugüne kadar bir işe yaradı mı ya da amaçlarına ulaştılar mı bilemiyorum. Fakat bugüne kadar sorunları Femenin göğüslerinden öğrenmiş ve çözümünü de Femenin eylemlerinde arayanlar şimdi ülkelerine yaklaşan Rus tanklarına karşı ne yapacaklar?


Ne diyorsunuz, Femen durdurabilir mi Rus tanklarını?

Hiç yorum yok: